Християнські привітання з днем народження

Ми підготували для вас вражаючу колекцію оригінальних християнських привітань з днем народження простими словами, яка допоможе вам висловити ваші почуття найяскравіше. Ви можете вибрати те, що найкраще відображає ваші емоції та побажання.

Нехай Господь тебе благословить, адже колись Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброї надією серцяі щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоє поява на світ – не просто звичайна подія, а чудове звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало благих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких воістину щасливою.

У цей світлий день, на Божий світ з’явився прекрасний чоловік – ти. Вітаю тебе з днем ​​твого народження і від щирого серця бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє все подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і згасає віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем ​​в твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердною.

Сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам духовного, тілесного і душевного здоров’я, любові і розуміння ваших духовних чад! Нехай віра, надія і любов, стануть міцною основою для того, щоб здійснювати добрі справи, бо свідчить нашим духовним братам і сестрам про істину і красу святого Православ’я! Нехай господь Бог береже вас від похмурих думок і злих духів, від важкої хвороби, від недоброго погляду, від злого мови, від мудрого ворога і невірного друга! Нехай батько наш благодатно заповнює ваші тілесні і духовні сили, і береже вас в доброму здоров’ї многая і благая літа! Пам’ятайте,подавець наших благ – Всемилостивий Господь! Віруйте щиро, сподівайтеся непохитно, любите щиро! І нехай молитва буде в ваших думках і вдень, і вночі! Допомоги Всевишнього на всіх дорогах життя вам, і вашим близьким і рідним!